• BIST 100

    10924,53%-1,34
  • DOLAR

    42,21% 0,25
  • EURO

    48,86% 0,30
  • GRAM ALTIN

    5430,60% 0,78
  • Ç. ALTIN

    9007,06% 0,59

Saadet Partisi'nin Milletin Vekilleri Partililer Sancaktepe'de Halkla Buluştu

Saadet Partisi’nin düzenlediği ‘Milletin Vekilleri Milletin Yanında’ programları kapsamında gerçekleşen Sancaktepe buluşmasında SP Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, partililer ve ilçenin kanat önderleriyle bir

SİYASET 13.11.2023 14:36:00 0
Saadet Partisi

 

            Saadet Partisi’nin düzenlediği ‘Milletin Vekilleri Milletin Yanında’ programları kapsamında gerçekleşen Sancaktepe buluşmasında SP Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, partililer ve ilçenin kanat önderleriyle bir araya geldi.

 

             Programın açılışında konuşan Saadet Partisi  Sancaktepe İlçe Başkanı Bayram Öztürk, Amerika'nın desteğin alan katil İsrail'in  alan  Filistin ve Gazze’de insanlık dışı uyguladığı vahşet ve katliam şiddetle kınadı.

MİLLETVEKİLİ ÇALIŞKAN,  DÜNYA İNSANLIK DIŞI BU VAHŞETİ SEYRETMEMELİ 

          

Programda partililere Sancaktepe'lilere seslenen Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İsrail'in 37 gündür yoğun saldırı altında tuttuğu Gazze Şeridi'nde öldürülenlerin sayısı 11 bin 180'e yükselirken dünya bu vahşeti durdurmak çaba göstermiyor. Türkiye Siyonist Yahudi İsrail ile hala alışveriş devam ediyor.  BOP ile dünyanın bütün kaçakları Türkiye’yi üs haline getirdi. Ahlaksızlık toplumsal yozlaşma aldı başını gitti. Eğitim sistemi çöktü. ülkenin gelecek nesli elden gidiyor” şeklinde konuştu.

            Programa SP Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, CHP Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı Alper Yeğin, Siyası parti temsilcileri, Sivil Toplum örgütleri, muhtarlar Sadet partisinin ilçe yöneticileri, Sancaktepe 'nin renkli simaları katıldı.

BAŞKAN  ÖZTÜRK, FİLİSTİN'DE 11 BİN ŞEHİDİMİZ VAR.

            İsrail’in Filistin ve Gazze katliamlarını çok sert dille lanetleyen Saadet Partisi İlçe Başkanı Bayram Öztürk, bu güne kadar 11 bin 180, 8 binden fazlasının çocuk ve kadın olduğunu dolayısıyla Filistinde 11 Şehidimiz var.

BAŞKAN  ÖZTÜRK, MİLLET İTTİFAKI BU VAHŞET MÜSAADE ETMEYECEKTİ.

             “Bu nasıl bir zalimlik, nasıl bir vahşet, nasıl bir katliam” diyerek ser cümlelerle israili kınayan  Öztürk; “Zulmü sadece izliyoruz. Eşkıya kimden alıyor bu cesareti? Neden dur diyemiyoruz? Millet ittifakı işbaşında olsaydı, bunlar bunu yapamayacaktı” dedi.

BAŞKAN ÖZTÜRK: AKP'YE YÜKLENDİ NE ZAMAN YÜZÜMÜZ GÜLECEK

            22 yıldır iktidarda olan AKP'ye seslenen Baykan Öztürk; “Bu korku daha nereye kadar sürecek. Bombaları ekrandan normal bir şeymiş gibi izliyoruz. Rahmetli Erbakan hocamızın bir sözü var. Diyorki, ‘Sana İsrail ile savaş diyen yok ama ülkeni koru.’ Zalimliğe eşkıyalığa dur demeliyiz.  Yeryüzünün namusu bize emanet edilmiştir. Zincirleri kıra kıra duvarları yıka yıka Amerika’ya karşı güzel şeyler yapacağız. Milli meselelerde omuz omuza koşmamız lazım. Yanlış tartan siyasileri sandıkla indirmesini bileceğiz. Siyasetin sağı solu yok. İnşallah geleceğimiz iyi olur. Bunun için hepimizin atması gereken adımlar var.”

Milletvekili Çalışkan; “ Türkiye Siyonist Yahudi İsrail ile hala alışveriş devam ediyor

            Daha sonra mikrofona davet edilen  Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’“İçimizi yakan zulme sadece üzülmek miting yapmak boş boş konuşmak yetmiyor. diyerek konuşmalarını şöyle sürdürdü: Her türlü ticaret, mal mülk satışı, alışı ve tüm ilişkiler devam ediyor. 

            İncirlik ve Malatya Kürecik hala faaliyette ama üzülüyoruz. Sembollerle mesaj vermeye meraklılar sadece protesto ediyorlar. 

            BOP’a hala destek mesajları mı veriyorsunuz? Katillere en fazla desteğin bu topraklardan gitmesine içimiz daha çok yanıyor. Siyonist Yahudi İsrail ile hala alışveriş devam ediyor. Antalya’dan Kıbrıs’a oradan Telaviv’e 150 milyon dolar harcanarak su akıtılıyor. Oradan da bu su geri ambalajlı olarak satın alınıyor. Biz destek vermeye devam ettiğimiz sürece bu cinayetler ve zulüm artarak devam edecek” şeklinde konuştu.

MİLLETVEKİLİ ÇALIŞKAN, REFAHYOL İKTİDARINDA ÖNEMLİ PROJELERE İMZA ATILDI            

             “Ama bu durum birilerinin işine gelmedi ve yeni bir iktidarı türlü türlü oyunlarla işbaşına getirdiler. Büyük Ortadoğu projesi BOP anlaşması gereği tüm kaynakları peşkeş çektiler. TC vatandaşlığı dahil bütün mülkler yabancılara satıldı. 

            BOP ile dünyanın bütün kaçakları Türkiye’yi üs haline getirdi. Ahlaksızlık toplumsal yozlaşma aldı başını gitti. Eğitim sistemi çöktü. ülkenin gelecek nesli elden gidiyor” şeklinde konuştu.

MİLLETVEKİLİ ÇALIŞKAN, ÖĞRENCİLER DIŞARIYI GİDİYOR 

            Hukuksuzluk karşısında daha fazla dayanamayan  “Tıp mezunları ülkeyi terk ediyor. İki kişilik ailenin açlık sınırı 14 bin lira olmuş. Emeklilerin hak ortada.

             Yüzde 80 nüfus asgari ücrete talim ediyor. Bir tarafta AVM kuyruğunda insanlar bir tarafta lüks araçlar, diğer tarafta yüzde 99 ezilen nüfus. Millet umutsuz, huzursuz ve geleceğe güvenle bakamıyor. Yüz milyarlar faize gidiyor. Ana para borç yerinde sayıyor. Milyonlarca insan tam 2 milyon aile boşandı. Çünkü toplum huzursuz. Bu sayı 10 milyon insanı etkiledi. Evet yol köprü yaptılar ama ülkenin geleceğini yok ettiler. Yollar, köprüler garantili. Saadet Partisi tüm bu durumlar karşında rahatsız. Biz bu gidişattan memnun değiliz. Onu için Millet ittifakı masasında ye aldık, ama olmadı. Olsaydı bu katliamlar, zulüm, savaş gözyaşı ve cinayetler olmazdı” dedi.

SAADET PARTİSİ HEYETİ ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU

            ‘Milletin Vekilleri Milletin Yanında’ programları kapsamında gerçekleşen Sancaktepe buluşmasında Saat Partisi Hatay  Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan,  Saadet Partisi  Sancaktepe İlçe Başkanı Bayram Öztürk,  partililer ve ilçenin kanat önderleriyle birlikte Sancaktepe merkezinde esnaf ve işyerlerinde vatandaşlara sorunlarını dinlediler.

Turan AKTÜRK/İstanbul/Serhat Birikim

 

 

 

 

 

BAŞKAN ÖZTÜRK. ERBAKAN HOCA İMZALI SAATİ VEKİLE HEDİYE ETTİ

            Toplantını sonunda Saadet Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Bayram Öztürk, Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a,  Erbakan Hoca imzalı bir saat hediye etti.

 

SOSYA

Nezir Karayün’den 10 Kasım Mesajı

Muhammed Mustafa Karayün’den 10 Kasım Mesajı

Konya ilçelerinde 'Kış Spor' heyecanı

Bakan Uraloğlu Alanya’da gazetecilerle buluşacak, Gazipaşa Marina’yı açacak

Dengesi Değişen Bir Piyasa

Bir Annenin Yürek Isıtan Gerçek Hikâyesi: Bi Umut

Esenyurt’ta Temizlikte Yeni Dönem: Yapay Zeka Destekli Filoyla Sokaklar Pırıl Pırıl!

Hamsi Fiyatları Dibe İndi

Can Aksoy; 1 Yılın Hesabını Verdi… ( GÖRÜNTÜLÜ HABER)

Ülkü Ocakları’ndan Terasında Safran Hasadı

Başkan Erkan KOÇALİ; CUMHURİYETİMİZ 102 YAŞINDA

Hamsi Ucuzladı, Tezgahlar Şenlendi

Esenyurt’ta 29 Ekim Coşkuyla Kutlanıyor!

KÜDEF’in Toplantısında Milletvekili İzsiz, Umreye 500 Kişi Göndereceğiz

Ak Parti'nin Esenyurt' ta düzenlediği STK 'lar Kahvaltısına Yoğun İlgi Vardı.

Ortak Masada, Ortak Akıl Buluşması

Esenyurt’ta Sanat Dolu Bir Akşam: Hayati İnanç’tan “Hayata Şiirden Bakmak” Söyleşisi...

Minikler Cumhuriyet Coşkusunu Sahneye Taşıdı

Taddef, Türkiye’nin Nahçıvan Başkonsolosu Asip Kaya’yı Ziyaret Etti

Yatırımların Zirvesi Ulaştırma ve Tarımda

Tanju KARAKUŞ CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Oldu

Mİlletvekili İzsiz,  İstanbul’un bir kez daha tökezlemesine asla müsaade etmem

Pera Kampüs’te Bağımlılıkla Mücadele Farkındalığı

Başalan, Sert Konuştu Kifayetsizliğin ve Çaresizliğin Göstergesi

Türkiye’de konut sektörünü sarsan büyük vurgun iddiaları:

3. Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi

“Yabancılar İçin Türkçe Konuşma Kulübü” Başladı

Mansur Yavaş Osman Gökçek'in 600 Milyonluk Villasını Yapanı Açıkladı.

Artvin’de İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplandı

MEB teftiş sistemini değerlendirdi

Yükleniyor

KKTC'nin yeni Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman oldu

Çin'in Dijital Dönüşümü Kadınlar İçin Yeni Fırsatlar Yaratıyor

Türkiye’ye 627 Milyon Dolarlık 5g Yatırımı

Oval Ofis'te beklenen görüşme gerçekleşti... Trump'tan Erdoğan'a 'lider' övgüsü

Av. Yalçın TURA; 30 Zafer’inin Öncesini Yazdı

Başkan KAÇALİ, Azerbaycan Cumhuriyetinin 107. Yılını Kutladı

İstanbul’da Barış İçin Tarihi Zirve

Trump’tan İstanbul Açıklaması

Erdoğan ve Zelenskiy Ankara’da Buluşuyor

Ford İşçileri Almanya’da Grevde

Dengesi Değişen Bir Piyasa

Türkiye’de konut sektörünü sarsan büyük vurgun iddiaları:

Vergi Denetiminde Adalet: Uyumlu Mükellefin İspat Hakkı

Bakan Şimşek: Enflasyon beklentilerinde düşüş sürüyor

'Merkez'in rezervleri arttı!

Dünyanın En Büyük Enerji Buluşmalarına Türk Damgası

Karasal fotovoltaik modüller mecburi uygulamaya alındı

Yetiş+Çarşı Bayilik Lansman Toplantısına Yoğun İlgi

İthalatta Haksız Rekabeti Önleme Kararı

Özüduruk: Emekliyi Yoksulluğa Mahkûm Etmeyin

Karya Farma Ekibi Dikenli İnciri İnceledi Sonuçlar Şaşırttı

Karya Farma Ekibinden İki Spesifik Patent Müjdesi Geldi

109. Anma Yıldönümünde Sarıkamış Şehitleri

Konya ilçelerinde 'Kış Spor' heyecanı

Gebze'de filede Galatasaray’a karşı büyük zafer

TOFAŞ, Mersin'e potada boyun eğdi

Nilüfer Belediyespor, EHF Avrupa Kupası’nda tur atladı

Kars 36 Spor Deplasmandan 3 Puanla Dönüyor!

Gebzeli güreşçiler Balkan Şampiyonası'ndan madalyalarla döndü

TOFAŞ BCL'de 2'de 2 yaptı!

Kocaeli’de 'Milli' zafer! A Milliler 4 gole kazandı

Tofaş, La Laguna Tenerife biletleri satışta

Çayırova Belediyesi uzatmada güldü!

Esenyurt’ta Sanat Dolu Bir Akşam: Hayati İnanç’tan “Hayata Şiirden Bakmak” Söyleşisi...

ARDAHAN Göle’den Dünyaya Açılan Bir Işık

Göle kültür ve kaşar festivali için yeni bir vizyon ihtiyacı

Turizmci Ersin ÖZKURT; Bölgeni kurtuluşu Yayla Turizmidir

Cihan Akman, Lale Festivali Muş’un Dünyaya Açılan Kapısıdır

Cafer Yağcı, Göle’nin Organik Ürünlerinin Gözü Dünya Pazarlarında Olmalı

Emekli İnfaz ve Koruma Memurunun 4. Kitabı

Genç şair Eren Güler’den yüreklere dokunan bir eser…

Esenyurt’ta Linç Kültürü Masaya Yatırılıyor

“Temel Eğitimde Paydaş odaklı Yönetim” Adlı Kitap Çıktı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 11 9 0 2 20 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 11 7 0 4 13 25
3.TRABZONSPOR A.Ş. 11 7 1 3 10 24
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 11 5 1 5 6 20
5.GÖZTEPE A.Ş. 11 5 2 4 7 19
6.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 11 5 3 3 -3 18
7.BEŞİKTAŞ A.Ş. 11 5 4 2 3 17
8.TÜMOSAN KONYASPOR 11 4 5 2 0 14
9.CORENDON ALANYASPOR 11 3 3 5 0 14
10.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 12 3 5 4 2 13
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 11 3 4 4 -2 13
12.HESAP.COM ANTALYASPOR 11 4 6 1 -8 13
13.GENÇLERBİRLİĞİ 12 3 7 2 -5 11
14.KOCAELİSPOR 11 3 6 2 -5 11
15.KASIMPAŞA A.Ş. 11 2 5 4 -4 10
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 11 1 4 6 -13 9
17.İKAS EYÜPSPOR 11 2 7 2 -8 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 11 1 9 1 -13 4