-
BIST 100
16220,30%0,17
-
DOLAR
44,10% 0,07
-
EURO
51,11% 0,15
-
GRAM ALTIN
7348,78% 0,18
-
Ç. ALTIN
11826,60% 0,00
İmamoğlu’ndan Başkan Orhan Çerkez’e Tebrik Ziyareti
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez'i ziyaret ederek tebrik etti.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez'i ziyaret ederek tebrik etti.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Çekmeköy Belediyesi’ni ziyaret etti. Çekmeköy Belediyesi girişinde Başkan Orhan Çerkez ve belediye personeli tarafından coşku, heyecan ve alkışlarla karşılanan İmamoğlu, personellerle kucaklaşıp sohbet etti.
Allah Utandırmasın



Çerkez’e hayırlı olsun dileklerini ileten İmamoğlu, “Allah utandırmasın. Yeni dönemde bizim en özel ilçelerimizden birisi Çekmeköy olacak. Hem Anadolu yakasının gelişen ilçelerinden birisi, aynı zamanda yeni şehircilik örnekleriyle aslında çok hızlıca işbirliği içerisinde güzel gelişmelere fırsat vereceğimiz bir ilçemiz.
İnşallah 2024-29 döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çekmeköy Belediyesi, uyumlu bir şekilde, çok güzel işleri başarırız. Zaten geçtiğimiz 5 yılda Büyükşehir Belediyesi olarak, güzel hizmetlerimizi ilçemize sunma konusunda çok gayretli olduk ulaşımdan çevreye, imar planlarından birçok hususa kadar, İSKİ yatırımlarına kadar. Şimdi bu dönemde, bunu daha da yukarıya taşıyacağız. İşbirliğinin en üst seviyede olacağına zaten kuşkumuz yok. Size de üstün başarılar dileriz” dedi.
Çerkez Aday Olduğumda Size Söz Vermiştim, ‘Ben Bu Seçimi Alırım’ Diye
İmamoğlu’na Çekmeköy’ün “hemşehrilik anahtarını” takdim eden Çerkez de duygularını, “Çekmeköy, 2009’da ilçe oldu. 30 yıldır iktidar görmeyen bir ilçemiz. Sizlerin sayesinde, birlikte çalışmamızla birlikte, Cumhuriyet Halk Partisi olarak burada seçimden zaferle çıktık. Bunun için sizlerin büyük emeği var.
2019’da gelmenizle birlikte büyük güven verdiniz, büyük cesaret verdiniz. Bize de ilham kaynağı oldunuz. Biz de kazandık. İnşallah doğru şekilde yönetiriz. İnşallah ülkemizi geleceği yere taşırız. Aday olduğumda size söz vermiştim, ‘Ben bu seçimi alırım’ diye. Sizlerin sayesinde bize ilgi arttı. Gelecek 5 yılda Çekmeköy'ü daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum” sözleriyle dile getirdi.
Burhan GÖRKEN/Şişli/Siyasal Birikim
Torosların Hikâyesi Yeni Kitapta Hayat Buldu
AKRAN ZORBALIĞIN İKİ YÜZÜ
Okumuş’tan Maarif Vizyonuyla Küresel Eğitim Yolculuğu...
Çetin; Alevîlik Yol, Bektaşilik Medeniyettir…
Küçükçekmece'de İftar Sofralarına Ve Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi
Avcılar’da 8 Mart Rüzgarı, Yüzlerce Kadın Eşitlik İçin Pedal Çevirdi
Ardahan Kültürevi 08 Mart Kadınlar Gününü Kutladı
Kapıda Karanfil ile Başlayan Eğitim Hikâyesi
Şiirde Felsefi Derinlik Arayanlara Yeni Bir Eser
Ak Parti Beylikdüzü İlçenin İftarı Yoğun Katılımla Gerçekleşti
Başkan Çalık 355 Gün Sonra Hâkim Karşısında
Milletvekili Aksal’ın Acı Günü
Azerbaycan’dan İsrail’e Görülmemiş Destek
Ak Parti Büyükçekmece Gönül Sofraları, Vefa İle Buluştu…
Cumhurbaşkanı Kararı ile zamların büyük kısmı vergiden karşılanacak.
Avcılar Belediyesi Kürek Takımı, Avcılar’dan Çanakkale’ye Kürek Çekecek
Siyasetçi İş İnsanı Halis Kahriman'ın İftarında Önemli Mesajlar Verildi.
İYİ Parti Lideri Dervişoğlu, İktidar Yürüyüşünü İstanbul’dan Başlatıyorum
AK Parti Esenyurt’nin “Vefa İftarı”nda Başkan Çoban Birlik Mesajı Verdi
Işık; Yetimlerle Aynı Sofrada Buluştu
Çalık Yeniden Silivri’ye Sevk Edildi
Çalışkan’dan Bağımlılıklarla Mücadele Çağrısı
2026 Yılı Çeltik Ekim Başvuruları Başladı
Necmettin Nursaçan Esenyurt’ta Vatandaşlarla Buluştu
Oy Nazlım İle Yirmi Yıllık Emek Sese Dönüştü
İncesu: Halkın iktidarı için mücadelemiz sürüyor
Başkan Kemal Çebi, “Duvarlar” Galeri Cennet’te Sanatseverlerle Buluştu
Kaymakam Çobanoğlu, Esenyurt İl Dernekler Birliği’i Ziyaret Etti
İBB Başkan Vekili Nuri Aslan, Hizmetleri Yerinde İnceledi.
2025 Gelirleri İçin Beyanname Süreci Nasıl?
Yükleniyor





















