-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Filistin İçin Tek Yürek Yürüyüş
Filistin İçin Tek Yürek Yürüyüş
Filistin İçin Tek Yürek Yürüyüş
HABER: NEZİR KARAYÜN/ ESENYURT - Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy, Filistin’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla İstanbul Galata Köprüsü’nde düzenlenen destek yürüyüşüne katıldı. Milli İrade Platformu’nun çağrısıyla bir araya gelen vatandaşlar, zulme karşı sessiz kalmayacaklarını güçlü bir şekilde dile getirdi. Yürüyüş boyunca Filistin halkı için adalet, barış ve özgürlük mesajları verildi.
“SABAH DUALARI FİLİSTİN İÇİN YÜKSELDİ”
Yürüyüş öncesinde Başkan Vekili Can Aksoy, Beşiktaş’ta Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde düzenlenen sabah namazı buluşmasına katıldı. Gençlerin ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği programda, Filistin halkı için dualar edildi. Aksoy, burada yaptığı konuşmada birlik ve kardeşlik vurgusu yaparak, mazlum coğrafyalar için dua etmenin insanlık görevi olduğunu ifade etti.
“ZULME KARŞI SUSMAYACAĞIZ”
Galata Köprüsü’ndeki yürüyüşte vatandaşlarla omuz omuza yürüyen Can Aksoy, Filistin davasına verdikleri desteğin kararlılıkla süreceğini söyledi. Aksoy, “Biz zulme karşı susmadık, susmayacağız. Mazlumun yanında durmak bizim vicdan borcumuzdur. Filistin halkının özgürlüğü için sesimizi yükselttik. Dualarımızla, duruşumuzla her zaman onların yanında olacağız” sözleriyle kararlı mesajlar verdi.

“VATANDAŞLARA SICAK İKRAM, SICAK DAYANIŞMA”
Esenyurt Belediyesi, yürüyüşe katılan vatandaşlar için farklı noktalarda mobil ikram araçlarıyla destek sağladı. Meydanlarda ve yürüyüş güzergahında kurulan ikram noktalarında vatandaşlara sıcak içecekler ve çeşitli yiyecekler sunuldu. Başkan Vekili Can Aksoy da ikram noktalarını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti, dayanışma ruhunu sahada paylaştı.

“YILIN SON GÜNÜNDE EMEKÇİLERE VEFA”
Can Aksoy, yılın son gününde görev başında olan emekçileri de unutmadı. Sağlık çalışanlarını, güvenlik güçlerini, itfaiye personelini ve zabıta ekiplerini ziyaret eden Aksoy, yeni yılı görevleri başında karşılayan çalışanlara teşekkür etti. Aksoy, “Ailelerinden uzakta, halkın huzuru için görev yapan emekçilerimizin fedakarlığı çok kıymetli. Onların hakkını ödemek mümkün değil” diyerek vefa duygularını dile getirdi.
Anahtar Kelimeler: Can Aksoy, Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy, Filistin yürüyüşü, Galata Köprüsü Filistin desteği, Milli İrade Platformu, Esenyurt Belediyesi, Filistin için destek yürüyüşü, Nezir Karayün, Esenyurt haberi,
CHP’li Beykoz Belediye Meclis Üyelerinden Bir İstifa Daha
Ahmet Özer’in Görev Talebine Mahkemeden Ret!
Emek Ve Dayanışma Aynı Sofrada Buluştu
Gençlerin Üniversite Yolculuğuna Büyük Destek
Gençler Afetlere Karşı Sahada Öğreniyor
Kadınların Gücü Hayatın Her Alanında Sahne Aldı
Kamu Kurumlarında Üst Düzey Atamalar Yapıldı
Malatya’da gençlik ve spor yatırımlarına büyük adım
Gambiya ile mutabakat zaptı imzalandı
Bıçkıdere Göleti’ne zarar veren yandı
Kırmızı bültenle aranan 16 şahıs Gürcistan’da
Süt ve süt ürünlerinde ne üretiyorlar?
Ordu OKSM'DE Ramazan'ın manevi ışıltısı
Bakan Tekin 12 Mart programına katıldı
Çelik Kartallara HGK-84 kitleri...
Sıkı para politikası sürdürülecek mi?
İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy unutulmadı
Bakan Kurum: COP31’i uygulama odaklı platforma dönüştüreceğiz
İzsiz’den Birlik Sofrasında Güçlü Mesaj...
Torosların Hikâyesi Yeni Kitapta Hayat Buldu
AKRAN ZORBALIĞIN İKİ YÜZÜ
Okumuş’tan Maarif Vizyonuyla Küresel Eğitim Yolculuğu...
Çetin; Alevîlik Yol, Bektaşilik Medeniyettir…
Küçükçekmece'de İftar Sofralarına Ve Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi
Avcılar’da 8 Mart Rüzgarı, Yüzlerce Kadın Eşitlik İçin Pedal Çevirdi
Ardahan Kültürevi 08 Mart Kadınlar Gününü Kutladı
Kapıda Karanfil ile Başlayan Eğitim Hikâyesi
Şiirde Felsefi Derinlik Arayanlara Yeni Bir Eser
Ak Parti Beylikdüzü İlçenin İftarı Yoğun Katılımla Gerçekleşti
Başkan Çalık 355 Gün Sonra Hâkim Karşısında
Yükleniyor





















