-
BIST 100
16159,06%-0,58
-
DOLAR
44,20% 0,06
-
EURO
51,06% 0,09
-
GRAM ALTIN
6940,76% -2,41
-
Ç. ALTIN
11465,56% -1,02
Edirne Valisi Yunus Sezer'den İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Mesajı
Edirne Valisi Yunus Sezer'den İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Mesajı
HABER / GÜLSEVİN KUZU / ADOM AJANS / EDİRNE -
Edirne Valisi Yunus Sezer, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin sembolü olan İstiklal Marşı'nın kabulünün 104. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilen İstiklal Marşı'nın, Türk milletinin onurlu direnişinin ve bağımsızlık mücadelesinin simgesi olduğunu belirten Sezer, bu özel günü coşku ve gurur içinde kutladıklarını ifade etti.
İSTİKLAL MARŞI MİLLİ VİCDANIN DİRENİŞİDİR
Vali Yunus Sezer, mesajında İstiklal Marşı'nın, Türk milletinin tarih boyunca esarete ve boyunduruk altına alınmaya karşı gösterdiği kararlı direnişi simgelendiğini vurguladı. Sezer, "İstiklal Marşı, milletimizin azim ve kararlılığının, vatan sevgisinin simgesi olmuştur. Türk halkının en kıymetli ortak değeridir." dedi.
MEHMET AKİF ERSOY'UN VİCDANİ MÜCADELESİ
Sezer, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un, İstiklal Marşı'nda en veciz şekilde ortaya koyduğu milli ve manevi değerlerin bugün de ülkeye yönelen tehditler karşısında birleştirici unsur olmaya devam ettiğini belirtti. Sezer, "Mehmet Akif Ersoy, 'Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırtmasın.' derken verdiğimiz mücadelenin büyüklüğünü ifade etmiştir." diyerek, Ersoy'un vatanseverliğine ve şairliğine olan saygısını dile getirdi.
BÜYÜK KAHRAMANLARIMIZI MİNNETLE ANIYORUZ
Vali Sezer, mesajında, İstiklal Marşı'nın kabulü vesilesiyle Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal mücadelesinin kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla andığını belirtti. Sezer, Türk milletinin bağımsızlık yolundaki mücadelesinin unutulmayacağını ve her zaman bu değerlerin korunması gerektiğini vurguladı. Yunus Sezer, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin simgesi olan İstiklal Marşı'nın kabulünün 104. yıl dönümünü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma gününü, coşku ve gurur içinde kutladıklarını ifade etti.
‘Kral Dairesi’ Cennet Sahnesi’nde Prömiyer Yaptı
Yıldırım’ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı
3. Geleneksel Çanakkale Geçilmez Satranç Turnuvası’nda Hamleler Konuştu
Esenyurt’ta Şehit Aileleri ve Gaziler İçin “Minnet ve Vefa” İftarı
Büyük iç Anadolu Platformu Genel Başkanı YALIM’ın Nevruz Bayramı Mesajı
Orhan ÇAÇAN; “NEVRUZ” Dostluk Kardeşlik Bayramıdır.
İş İnsanı Halil Yılmaz, İftarda Gazetecileri Buluşturdu
Avcılar’da Kadir Gecesi Bereketi; Gönüller Bir, Sofralar Bir...
Başkan Vekili Aksoy ve Vali Gül, Kadir Gecesi’nde Vatandaşlarla İftar Yaptı
Beylikdüzü Hayırlı İftar Sofrası 11’inci Kez Kuruldu
Esenyurt’ta Ara Tatil Şenliği Coşkusu: Çocuklar Doyasıya Eğlendi
BTP'den İran açıklaması
Nezir Karayün’den Ramazan Bayramı Mesajı
Vergi Beyanında Yeni Dönem Başladı
Dr. Volkan Sinan Kardeşini Kaybetti
Avcılar Belediyesi 14 Martta Sağlık Çalışanlarıyla İftarda Buluştu
GÖLE-FED Olağanüstü Genel Kurul Yaptı, Küpeli Yeniden Seçildi
CHP’li Beykoz Belediye Meclis Üyelerinden Bir İstifa Daha
Ahmet Özer’in Görev Talebine Mahkemeden Ret!
Emek Ve Dayanışma Aynı Sofrada Buluştu
Gençlerin Üniversite Yolculuğuna Büyük Destek
Gençler Afetlere Karşı Sahada Öğreniyor
Kadınların Gücü Hayatın Her Alanında Sahne Aldı
Kamu Kurumlarında Üst Düzey Atamalar Yapıldı
Malatya’da gençlik ve spor yatırımlarına büyük adım
Gambiya ile mutabakat zaptı imzalandı
Bıçkıdere Göleti’ne zarar veren yandı
Kırmızı bültenle aranan 16 şahıs Gürcistan’da
Süt ve süt ürünlerinde ne üretiyorlar?
Ordu OKSM'DE Ramazan'ın manevi ışıltısı
Yükleniyor





















