• BIST 100

    16719,38%0,13
  • DOLAR

    43,51% 0,02
  • EURO

    51,44% 0,15
  • GRAM ALTIN

    7022,04% 1,64
  • Ç. ALTIN

    12008,15% 0,00

Ağıralioğlu; Yapılanı Yok Saymayız, Yapılmayanı Tamamlamaya Geliyoruz ( GÜRÜNTÜLÜ HABER )

Ağıralioğlu; Yapılanı Yok Saymayız, Yapılmayanı Tamamlamaya Geliyoruz ( GÜRÜNTÜLÜ HABER )

SİYASET 11.11.2025 14:11:02 0
Ağıralioğlu; Yapılanı Yok Saymayız, Yapılmayanı Tamamlamaya Geliyoruz ( GÜRÜNTÜLÜ HABER )

Ağıralioğlu; Yapılanı Yok Saymayız, Yapılmayanı Tamamlamaya Geliyoruz ( GÜRÜNTÜLÜ HABER )

 

HABER / NEZİR KARAYÜN / ADOM AJANS - Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Beylikdüzü İlçe Başkanlığı kongresinde yaptığı konuşmayla büyük alkış aldı. Ağıralioğlu, Türkiye’nin geleceği, siyasetin dili ve Anahtar Parti’nin hedefleri üzerine samimi ve kararlı açıklamalarda bulundu. 

“Beylikdüzü’nün Sevilen İş İnsanı Zafer Darakçı İlçe Başkanı Seçildi”

 

 

Anahtar Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı genel kurulu, yoğun bir katılımla coşku içinde gerçekleştirildi. Kurucu olarak resmen ilçe başkanlığına seçilen Beylikdüzü’nün tanınan iş insanlarından Zafer Darakçı, yaptığı konuşmada birlik, hizmet ve çalışmaya vurgu yaptı.

Darakçı, konuşmasında “Beylikdüzü’nün ve ülkemizin sorunlarını biliyoruz. En iyi hizmeti yapabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan başta Genel Başkanımız Yavuz Ağıralioğlu olmak üzere, Beylikdüzü siyasi parti ilçe başkanlarına, muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, delegelerimize ve kıymetli Beylikdüzü halkına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

“YOĞUN KATILIM, COŞKULU ATMOSFER”

Kongreye, Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, İstanbul İl Başkanı Op. Dr. Altuğhan Cahit Vural, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Necati Işık, İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Mehmet Abdioğlu, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Salonun tamamen dolduğu kongrede, partililer ve misafirler birlik mesajları verdi. Katılımcıların yoğun ilgisi, Anahtar Parti’nin Beylikdüzü’nde gördüğü ilginin göstergesi oldu.

“İSTANBUL’DA 70 BİN ÜYE HEDEFİ”

Kongrede söz alan Anahtar Parti İstanbul İl Başkanı Op. Dr. Altuğhan Cahit Vural, İstanbul’da parti teşkilatlanmasının hızla ilerlediğini belirtti.
Vural, “Üye çalışmalarımızı başlattık. Seçimlere kadar en az 70 bin üye hedefliyoruz. Çünkü sandıklara sahip çıkabilmemiz için güçlü bir teşkilat yapısına ihtiyacımız var. İstanbul’un sorunlarına hâkimiz ve hizmetle bu şehri buluşturmak için gece gündüz çalışacağız. Anahtar Parti’yi hem İstanbul’da hem de Türkiye genelinde halkla buluşturacağız. Kongremiz hayırlı olsun, Zafer Darakçı başkanımıza başarılar diliyorum” dedi.

 

 

“YAVUZ AĞIRALİOĞLU’NDAN TÜRKİYE MESAJI: ‘YAPILANI YOK SAYMAYIZ, YAPILMAYANI TAMAMLAMAYA GELİYORUZ’”

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Beylikdüzü İlçe Başkanlığı kongresinde yaptığı konuşmayla büyük alkış aldı. Ağıralioğlu, Türkiye’nin geleceği, siyasetin dili ve Anahtar Parti’nin hedefleri üzerine samimi ve kararlı açıklamalarda bulundu.

Ağıralioğlu, konuşmasında önce Türkiye’nin son yıllardaki kazanımlarına değinerek, “Bu ülke, büyük bir milletin iradesiyle ayakta duruyor. Biz, bugüne kadar yapılan iyi şeyleri inkâr etmeyeceğiz. Bu devletin, bu milletin lehine atılan her adımın kıymetini biliyoruz” dedi. Ancak mevcut sorunlara da dikkat çeken Ağıralioğlu, “Yapılanı yok saymayız ama yapılmayanı tamamlamak, eksik kalanları düzeltmek, halkın güvenini yeniden kazanmak için yola çıktık. Biz Anahtar Parti’yiz; kilitli kapıları açmaya, umutları yeniden yeşertmeye geldik” ifadelerini kullandı.

“BİZ NÖBETTEYİZ, BU ÜLKENİN EMANETİNİ KORUYORUZ”

Ağıralioğlu, Türkiye’nin her zorluğuna rağmen ayakta kalmasının halkın dirayeti sayesinde olduğunu vurguladı:
“Biz şu anda nöbetteyiz. Bu ülke bize atalarımızdan bir emanet. Cumhuriyetimizin 100 yıllık birikimini koruyacağız, demokrasiyi güçlendireceğiz. Biz, devletine sadık, milletine sevdalı insanların partisiyiz. Hiçbir ayrım gözetmeden Türkiye’nin tamamına hizmet edeceğiz.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenen Ağıralioğlu, “Sayın Cumhurbaşkanı, bu ülke için yaptıklarınızı yok saymayız. Ancak biz, yapamadıklarınızı tamamlamak için sahadayız. Biz, yeni bir dil, yeni bir siyaset, yeni bir umut inşa etmek istiyoruz. Bizim kavgamız değil, davamız var. Bizim öfkemiz değil, hedefimiz var” şeklinde konuştu.

 

 

“ANAHTAR PARTİ, TÜRKİYE’NİN YENİ UMUDU OLACAK”

Konuşmasının devamında Anahtar Parti’nin misyonunu anlatan Ağıralioğlu, “Biz, siyaseti kutuplaştırmak için değil, birleştirmek için yapıyoruz. Anahtar Parti, kavganın değil, uzlaşının adıdır. Halkın umudu olmaya, milletin sesi olmaya geliyoruz. Milletin anahtarı milletin elinde olmalı; biz bu iradeyi yeniden milletimize teslim edeceğiz” dedi.

Ağıralioğlu, gençlere ve kadınlara da özel bir parantez açarak, “Gençlerin dinamizmine, kadınların vicdanına inanıyoruz. Bu ülkenin geleceğini, bu iki gücün omuzlarında yeniden inşa edeceğiz. Herkese yer var bu sofrada. Çünkü biz, milletin tamamını kapsayan bir hareketiz” sözleriyle partinin kapsayıcı duruşunu vurguladı.

“YENİ BİR BAŞLANGIÇ İÇİN YOLA ÇIKIYORUZ”

Konuşmasının sonunda birlik ve dayanışma çağrısı yapan Ağıralioğlu, “Bugün Beylikdüzü’nde sadece bir ilçe kongresi yapmıyoruz, aynı zamanda yeni bir başlangıcın ilk adımını atıyoruz. Türkiye’nin her köşesine ulaşana kadar çalışacağız. Halkımızın güvenini yeniden kazanmak, siyasete dürüstlüğü, ahlakı ve samimiyeti geri getirmek için varız. Anahtar Parti bu ülkenin yarınlarına umut olacak” dedi.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Ağıralioğlu, sözlerini “Kongremiz hayırlı olsun, Zafer Darakçı başkanımıza ve Beylikdüzü teşkilatımıza başarılar diliyorum” diyerek tamamladı.

Anahtar Kelimeler: Yavuz Ağıralioğlu, Anahtar Parti, Beylikdüzü kongresi, Zafer Darakçı, siyasi konuşma, Türkiye siyaseti, yeni parti vizyonu, Yavuz Ağıralioğlu açıklamaları, Anahtar Parti hedefleri, nezir karayün haberleri, 

 

Haber Kaynak : yerelhaberim.net

Hafta Sonu Trafik Durdu, Esnaf ve Halk Tepkili

Şubat Ayında Kültür Merkezinde Yıldızlar Geçidi Başlıyor...

Hizmette Yarışanların Zirvesi: İstanbul’un En Etkin Belediyeleri Belli Oldu!

Trafiğe Master Plan Nefesi!

Mecliste Adalet Vurgusu…

Özyolcu; Yeni Döneme Bayrak Sevgisiyle Başladık

Postacı; İlk Dersimiz Bayrak Oldu...

İlk Dersimiz Bayrak Dedi…

Acil Sağlıkta Tarihi Adım Hayata Geçiyor!

Tuncer Dağ’dan Miraç ve Berat gecelerine anlamlı mesaj

Gürbüz Süleymanoğlu’ndan Berat Kandili mesajı

Togay Çoban’dan Berat Kandili mesajı

Muharrem Yıldız’dan Berat Kandili mesajı

Eski Gürpınar Belediye Başkanı, siyasetçi ve iş insanı Velittin Küçük ’ten Berat Kandili mesajı

Piyasalarda Dengeler Altüst Oldu!

Üreten Toprağa Büyük Destek!

Kopuş Sergisi Sanatseverlerle Buluştu…

GOOGLE VE İGD İş Birliğiyle Dijital Ve Yapay Zekâ Okuryazarlığı Eğitimi Gerçekleştirildi

Türkiye Bir Gelecek Krizi mi Yaşıyor?

Bu Kıraathane Esenyurtluların İlgi Odağı Oldu!

Genç dev adamları Kocaeli İkincisi Oldu...

Esenyurt Belediye Personelinden İnsanlık Dersi…

81 Yaşındaki Kadını Nasıl Dolandırdılar!

Efeler Ligi İçin Sahadalar...

Adalet Kürsülerine Taze Kan!

Organizasyon Firmasına Fikir Hırsızlığı Davası!

Yeşil Gelecek Büyüyor…

Minikler Atık Kağıtları Sanata Dönüştürüyor…

Tuna, Devlet Kurumları Kişilere Bağlı Değildir!

Avcılar Belediyesi Fitness Salonunu Yenilenen Yüzüyle Hizmete Sundu

Yükleniyor

Mevlana Rüzgarı Esti

Sanatçı Latif AYYILDIZ’ın Sarıkamış Ağıdı

Başkan İrfan KOÇ;  Sarıkamış Şehitleri Türkiye’nin Gurur Kaynağıdır

MHP MYK Üyesi ÖGEL: Şehitlerimizi Onurla Yad Edeceğiz

Aytaç BATTAL; Sarıkamış Soğanlı Dağları Acı Bir Tarihin adadırr

Şehit Torunu Ali TURGUT, Sarıkamış Şehitlerini Tarihe İz Bırakmıştır

KKTC'nin yeni Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman oldu

Çin'in Dijital Dönüşümü Kadınlar İçin Yeni Fırsatlar Yaratıyor

Türkiye’ye 627 Milyon Dolarlık 5g Yatırımı

Oval Ofis'te beklenen görüşme gerçekleşti... Trump'tan Erdoğan'a 'lider' övgüsü

Piyasalarda Dengeler Altüst Oldu!

Üreten Toprağa Büyük Destek!

CHOCO TURN Çikolatılı Döner Bahçeşehir’de Açıldı!

RESS GROUP, Uluslararası Arenada Büyüyor:

Veysel ÇAMLI." Sarıkamış Şehitlerini Hep Yaşatacağız

Başkan Şamil YALÇIN, Sarıkamış Vatan İçin Bile Bile Ölüme Yürüyüştür 

İş İnsanı Öztürk SAKUR; Sarıkamış, unutmayacak acılar Bıraktı

İş İnsanı Ali ŞAYİR; " Sarıkamış; Binlerce Şehidin Yüreklerinin Donduğu Yerdir.

Altın Tarihi Zirveyi Gördü

Güven AKSU; Sarıkamış’ta Unutulmaz Bir Tarih Yazılmıştır

Karya Farma Ekibi Dikenli İnciri İnceledi Sonuçlar Şaşırttı

Karya Farma Ekibinden İki Spesifik Patent Müjdesi Geldi

109. Anma Yıldönümünde Sarıkamış Şehitleri

Genç dev adamları Kocaeli İkincisi Oldu...

Efeler Ligi İçin Sahadalar...

Dünya Şampiyonu Boksör Yeniden Ringe Dönüyor

Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı sezona galibiyetle başladı

Vatandaş istedi, Aksoy yerine getirdi

Raket şampiyonluk kürsüsüne oturdu

Veledromu’nda Torku rüzgarı! Madalyalar peş peşe

Konya ilçelerinde 'Kış Spor' heyecanı

Gebze'de filede Galatasaray’a karşı büyük zafer

TOFAŞ, Mersin'e potada boyun eğdi

Organizasyon Firmasına Fikir Hırsızlığı Davası!

Sakarya’da Çocuk Edebiyatı Şöleni Başlıyor…

Ardahan Tanıtım Günleri 22–25 Ocak’ta Yapılacak

Olympos’ta Tarihi Keşif

Ankara 3. Ardahan tanıtım günlerine 1 Milyon katılımla Muhteşem oldu.

Esenyurt’ta Sanat Dolu Bir Akşam: Hayati İnanç’tan “Hayata Şiirden Bakmak” Söyleşisi...

ARDAHAN Göle’den Dünyaya Açılan Bir Işık

Göle kültür ve kaşar festivali için yeni bir vizyon ihtiyacı

Turizmci Ersin ÖZKURT; Bölgeni kurtuluşu Yayla Turizmidir

Cihan Akman, Lale Festivali Muş’un Dünyaya Açılan Kapısıdır

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 20 15 1 4 33 49
2.FENERBAHÇE A.Ş. 20 13 0 7 28 46
3.TRABZONSPOR A.Ş. 20 12 2 6 15 42
4.GÖZTEPE A.Ş. 20 11 3 6 15 39
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 20 10 4 6 10 36
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 20 8 6 6 13 30
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 20 7 4 9 3 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 20 6 7 7 -7 25
9.KOCAELİSPOR 20 6 8 6 -5 24
10.CORENDON ALANYASPOR 20 4 6 10 -2 22
11.GENÇLERBİRLİĞİ 20 6 10 4 -3 22
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 20 4 8 8 -6 20
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 20 5 10 5 -14 20
14.TÜMOSAN KONYASPOR 20 4 9 7 -9 19
15.İKAS EYÜPSPOR 20 4 10 6 -12 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 20 3 10 7 -12 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 20 2 9 9 -25 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 20 2 15 3 -22 9